MDF VOPSIT SI MDF INFOLIAT

“Medium density fibreboard” este denumirea oficiala a MDF-ului, adica placa realizata din rumegus tocat marunt si apoi presat impreuna cu un clei.
MDF-ul are o densitate mai mare ca a PAL-ului ceea ce il face prelucrabil pe suprafata. Marele avantaj al MDF-ului este ca marginile fronturilor pot fi rotunjite, dand un aspect mult mai fin si profesional mobilierului. Practic eliminand necesitatea cantului care se aplica la palul melaminat. De asemenea pot fi facute diferite modele in relief pe suprafata MDF-ului, practic se poate face orice desen, forma geometrica sau chiar se poate scrie. Singura limita fiind utilajele si imaginatia. MDF-ul este, in special, folosit la mobila de bucatarie si baie datorita rezistentei mai mari la conditiile de umiditate ridicata din baie si bucatarie. Dar se foloseste si pentru orice alta piesa de mobilier din casa, de la living pana la mobilier de dormitor sau hol.

NOTA: Detaliile tehnice ale profilelor sunt doar cu caracter informativ. Produsul final poate contine elemente diferite de schitele prezente.